•  ЕНЕРГЕТИКА ЕКОЛОГІЯ ЛЮДИНА

 

 

Календар

<листопада 2011>
ПНВТСРЧТПТСБНД
 123456
78910111213
141617181920
21222324252627
282930    
На даний момент 853 гостей на сайті
Яндекс.Метрика


ВИКОРИСТАННЯ РОЗОСЕРЕДЖЕНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Друк PDF
AddThis Social Bookmark Button

В.П. Калінчик, М.Т. Кокоріна.

Сучасна харчова промисловість в основному забезпечується централізованим електропостачанням від електричних мереж напругою 10-35 кВ. Національною енергетичною програмою (НЕП) України до 2010 року намічене широке використання не тільки традиційних, а і нетрадиційних джерел у тому числі вітрових електростанцій, сонячних електричних установок, гідроелектростанцій, використання альтернативних (місцевих) видів палива[1].  

 

Завантажити