•  ЕНЕРГЕТИКА ЕКОЛОГІЯ ЛЮДИНА

 

 

Календар

<березня 2024>
ПНВТСРЧТПТСБНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
На даний момент 389 гостей на сайті
Яндекс.Метрика

Пленарне засідання

Исследование эффективности компенсации реактивной мощности в системе электроснабжения ильичевского морского торгового порта при помощи програмного комплекса «ЭНЕРГИЯ».

Друк PDF
AddThis Social Bookmark Button

В.С.Савич, студент, , керівник к.т.н. доц. В.Л.Беляев

 

В роботі здійснено розрахунок плати за перетікання реактивної потужності, проведено аналіз режимів споживання та генерації реактивної потужності, обрано місця найбільш ефективного впровадження засобів автоматизації компенсуючих пристроїв та розраховано  розмір можливої економії.

Завантажити

 

Застосування методики розподілу енергоресурсу між споживачами шляхом ітераційного пропорційного зменшення заявки на ресурс.

Друк PDF
AddThis Social Bookmark Button

, магістрант, керівник В.П.Розен,к.т.н. професор.

 

Розглядається методика розподілу енергоресурсу між споживачами електроенергії в умовах дефіцитної енергосистеми шляхом ітераційного пропорційного зменшення заявки на ресурс з метою досягнення мінімуму втрат для енергосистеми в цілому. 

Завантажити

 

Резонансний комплекс імпульсної дії на нафтову свердловину.

Друк PDF
AddThis Social Bookmark Button

М.П. Калюш, Є.В. Галба, О.В. Максютенко - студенти, науковий керівник доц. В.М.Сліденко 

Запропоновано резонансний комплекс імпульсної дії на нафтову свердловину з параметрами, що забезпечують резонансний режим коливань тиску в рідині. Це викликає збільшення проникливості колектора і сприяє підвищенню продуктивності нафтової свердловини.

Завантажити

 

 

Розробка техніко-економічних заходів підвищення енергоефективності металургійного комплексу в умовах дії міжнародних угод зі зміни клімату.

Друк PDF
AddThis Social Bookmark Button

О.М.Козуб, аспірант, керівник,Є.М.Іншеков, канд. техн. наук 

 

Обґрунтовано необхідність впровадження комплексу заходів для вирішення проблеми підвищення еко- енергоефективності та зменшення викидів парникових газів шляхом удосконалення і ефективного використання механізмів та інструментів управління цим процесом.

Завантажити

 

Ефективність роботи холодильних установок при змінних навантаженях

Друк PDF
AddThis Social Bookmark Button

Юрченко І.І., магістр, керівник Прокопенко В.В., к.т.н. проф.

Доповідь присвячена розробленню науково-технічних основ підвищення ефективності та екологічної безпеки холодильних установок підтримання оптимальних рівнів напруги, що забезпечує мінімальну витрату електроенергії. 

Завантажити

 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2